maanantai 14. marraskuuta 2011

Juu hei vaan!

Kerron ensin jotain eilisestä sen varran mitä muistan... Eli oli isänpäivä ja vanhempani olivat risteilyllä jonkun iskän minkälie porukan kanssa ja tuli sitte illalla joskus kuuden aikaan takasin kotiin. Eli aamulla Reetu herätti mut joskus seittemän aikaa ja käytin silloin sen ulkona, menin takas nukkumaan, heräsin uudelleen kymmeneltä, heitin Takun ulos puuhun ja lähin Reetun kanssa lenkille. Lenkin jälkeen tein jotain ja sit taisin siivota... Siiittten aattelin et teen iskälle isänpäiväkortin missä olis Reetun kuva mun piirtämänä mut siit tuliki nii hiano ni teinki sille sitte asuntovaunusta kuvan ja kirjotin sinne sit "hyvää isänpävää" :D Ja se tykkäs siitä! Yllättävää... Ja niiiiiin, leivoin myös kaardemummakakun jonka jouduin laittamaan piirakkavuokaan. Oli kumminki hyvää! 




















Ja sitten tästä päivästä. Koulussa oli iha jeba ja ihanan rentoo. Huomasin taas et oon kyllä kova ääninen.... Ja kaveriki huomioi sen kans :D Muuten oli iha normi päivä ja normi jutut. 

Tallilla oli myös iha jees hiukan kylmä kumminkin. Mut tunti ei oikee menny iha putkeen ku heppa oli vähä erimieltä mun kans et miten sen pitöis käyttäytyy.... Onneks kumminki Viken kanssa kävely ilman satulaa huippu seurassa kohens mielialaa paaaaljon! Mut taas ku tulin talliin ni oi sitä mun valituksen määrää! Jouduin vaihtaa yhelle hevoselle kokonaa loimen, toisen hepan loimen vaihdosta oltiin sovittu ja veden laitosta mut ei sen toisen, harjoja joutu kantaa pois käytäviltä ja riimunnaruja karsioista.... Et jees. 



Ja nyt illal minu pikku karvainen nainen änkeyty tommosee todella pieen kenkälaatikkoon nukkumaan :D Kui söpöö! Pursuu vaa joka paikasta yli sen karvat ja ehkä pikkasen sen läskitki :DD





Hups mikä rojukasa tuol taustal xd No kisu on nyt päähenkilönä tässä kuvassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti